۲-۵-۲ اهمیت شخصیت برند……………………………………………….۴۵
۲-۵-۲-۱ شخصیت برند چگونه شکل میگیرد؟…………………………… ۴۵
۲-۵-۲-۲ چرا سازمانها از مفهوم شخصیت برند استفاده میکنند؟……۴۵
۲-۵-۳ روابط بین شخصیت مصرف کننده و شخصیت برند………………. ۴۶
۲-۵-۴ ویژگیهای شخصیتی در برند…………………………………… ۴۶
۲-۵-۵ فرهنگهای متفاوت در شخصیت برند……………………………… ۴۷
۲-۵-۶ تحقیقات صورت گرفته در خصوص شخصیت برند………………… ۴۸
۲-۶ وفاداری به برند ………………………………………………………….۵۰
۲-۶-۱ تعریف وفاداری……………………………………………………… ۵۱
۲-۶-۲ رویکردهای وفاداری…………………………………………………. ۵۴
۲-۶-۳ مراحل توسعه وفاداری……………………………………………… ۵۶
۲-۶-۴ وفاداری به برند……………………………………………………… ۵۸
۲-۶-۴-۱ تعاریف وفاداری به برند……………………………………………. ۵۹
۲-۶-۴-۲ سطوح وفاداری به برند از نظر دیوید آکر………………………… ۶۰
۲-۶-۴-۳ مزایای وفاداری به برند…………………………………………… ۶۱
۲-۶-۴-۴ تحقیقات صورت گرفته در خصوص وفاداری برند……………… ۶۲
۲-۶-۵ رابطه ویژگی شخصیتی و شخصیت برند…………………………. ۶۳
۲-۶-۶ رابطه شخصیت برند و وفاداری برند……………………………… ۶۳
۲-۶-۷ رابطه ویژگی شخصیتی با وفاداری برند…………………………… ۶۴
۲-۶-۸ رابطه بین ویژگیهای شخصیتی با شخصیت برند و وفاداری به برند…۶۴
فصل سوم…………………………………………………………………. ۷۱
۳-۱ مقدمه……………………………………………………………… ۷۰
۳-۲ روش تحقیق……………………………………………………… ۷۱
۳-۳ اهداف تحقیق……………………………………………………… ۷۲
۳-۴ جامعه آماری…………………………………………………………. ۷۳
۳-۵ روش نمونه گیری و حجم نمونه……………………………………. ۷۳
۳-۶ روش و ابزار گردآوری دادهها………………………………………… ۷۴
۳-۷ سؤالات پرسشنامه………………………………………………… ۷۵
۳-۹ روایی و پایایی پرسشنامه………………………………………… ۷۰
۳-۹-۱ روایی پرسشنامه……………………………………………… ۷۰
۳-۹-۲ پایایی( قابلیت اعتماد) پرسشنامه……………………………. ۷۱
۳-۱۰ روش های تحلیل داده ها……………………………………………. ۷۳
فصل چهارم……………………………………………………………… ۷۴
۴-۱ مقدمه………………………………………………………………. ۸۱
۴-۲ تحلیل توصیفی……………………………………………………. ۸۱
۴-۲-۱ متغیر سن………………………………………………………. ۸۱
۴-۲-۲ متغیر جنسیت…………………………………………………. ۸۲
۴-۲-۳ متغیر تحصیلات………………………………………………… ۸۳
۴-۲-۴ متغیر وضعیت تأهل……………………………………………. ۸۴
۴-۲-۵ متغییر درآمد…………………………………………………… ۸۱
۴-۳ تحلیل استنباطی………………………………………………… ۸۲
۴-۳-۱ مدلسازی معادلات ساختاری…………………………………. ۸۲
۴-۳-۲ تدوین مدل تحقیق………………………………………………. ۸۵
۴-۳-۳ تخمین مدل………………………………………………………… ۸۲
۴-۳-۴ ساخت ماتریس کوواریانس…………………………………… ۸۳
۴-۳-۵ ارزیابی تناسب مدل……………………………………………. ۸۸
۴-۳-۵-۱ آزمون مجذور کای ( )، مجذور کای به درجه آزادی…………. ۸۹
۴-۳-۵-۲ شاخص GFI و AGFI…………………………………………
۴-۳-۵-۳ شاخص RMSR یا RMR…………………………………….
۴-۳-۶ تفسیر و تعبیر مدل……………………………………………. ۹۰
۴-۳-۷ تحلیل مدل اندازه گیری (تحلیل عاملی تأییدی)……………… ۸۱
۴-۳-۸ پاسخ به فرضیات تحقیق با بهره گرفتن از معادلات ساختاری (SEM)…۸۳
فصل پنجم…………………………………………………………… ۸۵
۵-۱ مقدمه………………………………………………………… ۸۶
۵-۲ نتایج حاصل از آزمون فرضیات تحقیق……………………… ۸۶
۵-۲-۱ نتایج آزمون فرضیه اول………………………………………. ۸۷
۵-۲-۲ نتایج آزمون فرضیه دوم……………………………………… ۸۷
۵-۲-۳ نتایج آزمون فرضیه سوم…………………………………… ۸۸
۵-۲-۴ نتایج آزمون فرضیه چهارم…………………………………… ۸۹
۵-۲-۵ نتایج آزمون فرضیه پنجم……………………………………. ۸۹
۵-۲-۶ نتایج آزمون فرضیه فرعی ششم…………………………. ۸۹
۵-۳ نتایج حاصل از آزمون برازش مدل و مدل نهایی تحقیق…….۹۰
۵-۴ مقایسه نتایج تحقیق با پیشینه تحقیق…………………… ۹۱
۵-۵ پیشنهادات کاربردی…………………………………………… ۹۵
۵-۶ پیشنهاد برای تحقیقات آتی………………………………… ۹۹
منابع و مأخذ………………………………………………………… ۱۰۱
پیوست ها…………………………………………………………. ۱۳۱
چکیده:
ارتباط بین نقشهای اجتماعی، ی، محیطی، اقتصادی در تجارت رو به افزایش گذاشته است، چالشی که سازمانها با آن روبرو هستند این است که آن ها باید همزمان به افزایش سودآوری و پاسخگویی به انتظارات اجتماعی جدید و سپس مدیریت همزمان این دو پیامد به ظاهر متناقض که نیازمند توسعه استراتژی های کاربردی است و اثرات مثبتی هم بر جامعه و هم بر سازمان دارد، دست یازند. برند ها می توانند ویژگی های شخصیتی مشابه انسان به خود بگیرند. شخصیت مناسب برند می تواند فرد را به برقراری یک رابطه عمیق با برند تشویق کند. در این تحقیق سعی شده است که مدل وفاداری برند با تبیین نقش شخیت برند و تصویر مسئولیت اجتماعی برند (مورد مطالعه رستوران پدیده شاندیز تهران) توسعه یافته و مجدداٌ ارزیابی گردد و شناسایی وبررسی هریک از عوامل موثر بر وفاداری برند در رستوران م
برای دانلود متن کامل این پایان نامه به سایت jemo.ir مراجعه نمایید. |
ذکور انجام شود . جامعه آماری این تحقیق مشتریان رستوران پدیده شاندیز تهران تشکیل می دهد. داده های لازم با پرسشنامه ۳۲ سوالی از ۳۶۴ نفر از مشتریان (نمونه نامحدود)جمع آوری شد. برای آزمون مدل از نرم افزار لیزرل استفاده شد.نتایج نشان دادکه تصویر مسئولیت اجتماعی برند بر تصویر کیفیت محصول و خدمات و شخصیت برند اثر می گذارد و تصویر کیفیت محصول و خدمات و شخصیت برند رابطه معناداری در سطح اطمینان ۹۹ درصد با وفاداری برند دارد.
فصل اول: کلیات طرح تحقیق
۱-۱- مقدمه
مدیران رستوران ها و کسب و کارهای دیگر تصمیم گیری های استراتژیک می گیرند ، آنها امیدوارند که تصویر شرکت خود را بهبود بخشند و در نتیجه کمک به دستیابی به یک مزیت
بررسی تاثیر شاخص O.O.P ( پرداخت از جیب ) بر زایش فقر و …
تحقیق – بررسی تأثیر سیستم برنامه ریزی منابع سازمانی بر عملکرد زنجیره تأمین
مقاله علمی با منبع : ارتباط بین کیفیت سودبابازده سهام در شرکتهای داروئی پذیرفته شده دربورس اوراق …
۲ ,برند ,۳ ,۶ ,۵ ,شخصیت ,شخصیت برند ,وفاداری به ,نتایج آزمون ,آزمون فرضیه ,۶ ۴ ,نتایج آزمون فرضیه ,تصویر کیفیت محصول ,پدیده شاندیز تهران ,تصویر مسئولیت اجتماعی
درباره این سایت